Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Edgard Meuleman
Edgard Meuleman adviseur Tel. 0475 67 98 72 edgard.meuleman@smartco-operation.be Download CV
Mijn specialisatie is cultuur, structuur en leiderschap verbinden met de strategie. www.smartco-operation.be
Ik studeerde menswetenschappen en volgde later een aanvullende Management opleiding aan de befaamde INSEAD University in Fontainebleau. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende internationale organisaties waar ik het personeelsbeleid ontwikkelde. Sedert 1991 werk ik als consultant en begeleid ik strategische HR-projecten. In 2012 volgde ik met succes de opleiding ‘Innovatieve Arbeidsorganisaties’ bij Flanders Synergy. Ik ben auteur van het boek ‘De driemaster van People Management’. Ik werk momenteel aan een boek ‘Leiderschap in innovatieve arbeidsorganisaties’.
Mijn missie:
Organisaties ondersteunen in optimalisatie van processen, de ontwikkeling van medewerkers en rendabele en klantgerichte samenwerking.
Mijn visie:
Inzichten creëren om ‘slim samen te werken’: klantgericht, rendabel én met aandacht voor het collectief belang.
Mijn strategie:
Strategie, cultuur en leiderschap integreren
Mijn waarden:
Transparantie en samenwerking
Mijn expertises:
Coaching, process coaching, team coaching, sparringpartner, ego en non-ego coaching, scenario thinking, strategic thinking.
  • Management Consultant Smart Co-operation 2013 tot nu Procesbegeleiding strategie- ontwikkeling en implementatie. Cultuur, structuur en leiderschap in lijn zetten met strategie, individuele coaching en teambegeleiding.
  • Management Consultant SD Worx 2003 tot 2012 Strategische HR- en Change projecten.
  • Management Consultant Sirkant N.V. 1992 tot 2002 Strategische HR- en change projecten.
  • Van medewerker tot personeelsdirecteur Monsanto, Akzo, Avery Dennison 1974 tot 1991 Projecten op operationeel, tactisch en strategisch niveau.