Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Guido Maes
Guido Maes Professor/Adviseur Tel. 0475280510 guido.maes@skynet.be
Ik ben dertig jaar actief in HRM en Organisatieontwikkeling zowel in de industriële- als in de dienstensector en ben gespecialiseerd in herstructureringen van bedrijven, veranderingsmanagement en HRM.
Sedert 2005 ben ik zelfstandig bedrijfsadviseur in het domein van organisatieontwerp, structurering en procesverbeteringen, HRM en organisatiestrategie.
Ik studeerde Rechten aan de KU Leuven (1979) en behaalde in 2012 een doctoraat in de Sociale Wetenschappen. Ik doceer Organisatieontwerp (het nieuwe organiseren) aan de KULeuven en Strategisch HRM aan de Economische Hogeschool (ECHO) van de KHLeuven. Ik ben ook wetenschappelijk medewerker aan het Centrum voor Sociologisch onderzoek van de KU Leuven. In die hoedanigheid heb ik mee aan de wieg gestaan van Flanders Synergy waarvan het gedachtegoed mij nauw aan het hart ligt.