Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Herman Deroost
Herman Deroost Adviseur, Partner van Viisiteam Tel. 0496526101 herman@viisiteam.com
Herman is een senior management simplifier die klanten begeleidt bij het vereenvoudigen van producten, processen en organisaties. Zijn professionele kennis heeft hij opgebouwd door het vervullen van management functies bij Philips Consumer Products, Polynorm Automotive, OVP Plastics en tal van andere. Herman heeft een ruime expertise in het begeleiden van projecten voor zowel grote, middelgrote als kleine organisaties in zowel binnen als buitenland.

Als oprichter en partner van Viisiteam is Herman gespecialiseerd in het vereenvoudigen van producten, processen en organisaties en dit steeds met respect voor de kwaliteit van de arbeid. De Viisiteam aanpak is gebaseerd op een combinatie van de Lean filosofie en innovatieve arbeidsorganisaties. Organisaties worden gecoacht naar het correct implementeren van de juiste methodes en technieken met als doel deze veranderingen in te bedden in het DNA van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat projecten die begeleid worden door Viisiteam steeds tot duurzame resultaten leiden. (www.viisiteam.com)