Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Ingrid Thijs
Ingrid Thijs Adviseur mensgericht ondernemen en organiseren | Zaakvoerder bij VIA FERRATA Tel. +32 474 508 426 ingrid.thijs@viaferrata.biz
Bekijk LinkedIn profiel Download CV
Meer werkbaar werk in uw organisatie? Uw medewerkers zijn het waard om met 'goesting' duurzaam aan het werk te blijven. Zij zijn het sociaal 'actief' van uw organisatie. Een organisatiecultuur en -structuur die hen toelaat om te groeien heeft daarenboven een positief effect op de wendbaarheid en de performantie van uw organisatie. We creëren samen met u een integraal verandertraject op uw maat en op uw ritme. We betrekken uw medewerkers en desgevallend andere stakeholders om uw organisatie future-proof te maken met een draagvlak.
Zelf kan ik terugvallen op een brede HR Managementervaring in diverse sectoren en culturen, zowel in familiale KMO's als grote ondernemingen.
  • Consultant Innovatieve Arbeidsorganisatie GO!-CVO's en VOCVO-TKO 02/2012 - 12/2013 Onderwijs slim organiseren. Vanuit een nieuwe visie heb ik enkele instellingen voor volwassenonderwijs geadviseerd en begeleid naar een nieuwe organisatiestructuur met zelfverantwoordelijke teams