Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Walter Wybauw
Walter Wybauw adviseur Tel. +32 474 97 12 04 walter.wybauw@gmail.com Download CV
De beste ideeën voor organisatiegroei en arbeidsinnovatie zitten meestal ergens in uw organisatie verstopt. Soms liggen ze daar gewoon maar voor het grijpen - enkel onzichtbaar door een dun laagje stof. Maar vaak zitten ze verscholen in de diepste catacomben van een starre cultuur. De kunst is om ze te vinden, ze te voeden en er mee om te leren gaan. Als u iemand zoekt die u daarbij van dienst kan zijn, bent u bij mij aan het juiste adres.

Pragmatisch - met een extra dimensie

Uiteraard wil u vooruit. Waarschijnlijk hebt u de buik al meer dan vol van gepalaber en inertie en hebben teambuilding en workshops niet de verhoopte zoden aan de dijk gebracht. Benieuwd naar hoe dat komt? Heel eenvoudig: échte verandering komt van binnenuit. In termen van de Innovatieve Arbeidsorganisatie gesteld, ben ik u van dienst bij:
- het vereenvoudigen van de processen en het verminderen van de complexiteit van coördinatiemechanismen.
- het vergroten van de interne en externe regelcapaciteit door het activeren van het échte potentieel van het talent dat in uw organisatie aanwezig is.
- het implementeren en verankeren van een innovatieve visie op organiseren door het zaaien en cultiveren van de kiemen voor een draagvlak voor verandering.

Hoe? Zo!

Ik ben een doorwinterd interviewer met een grote sympathie voor de Socratiaanse vragenstellerij. Ik hecht bijzonder veel belang aan authentiek en verbindend geweldloos communiceren. Daarnaast breng ik enkele belangrijke inzichten mee:
- de soep wordt nooit zo heet gegeten als ze wordt geschonken.
- niets is wat het lijkt.
- iedereen heeft altijd gelijk. Wie er geen krijgt, eist het op, dwingt het af of verovert het desnoods met geweld.
- ik ben een mens en niets des mensen kan mij dus vreemd zijn, met inbegrip van alle imperfecties die ik een ander aan zou kunnen meten.