Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Ivan Cols
Ivan Cols Partner bij Prepared Mind Tel. +32 473 98 97 84 ivan@preparedmind.be Download CV
Mijn kerncompetentie bestaat erin om de koppeling te maken tussen Het Nieuwe Werken (HNW) en Het Nieuwe Organiseren (HNO). Heel wat organisaties die HNW invoeren beperken zich tot de facilitaire en technologische aspecten. Maar nieuwe kantoren met gezellige zithoekjes en tablets of smartphones om vanop afstand met elkaar samen te werken volstaan niet om het gedrag van medewerkers fundamenteel te veranderen. Autonomie, zelfsturing, kennisdeling en ondernemerschap worden slechts bevorderd als medewerkers ook op inhoudelijk vlak voldoende regelcapaciteit en ontwikkelingsmogelijkheden krijgen.
  • Marketing Directeur Getronics 2009 - 2012 Implementatie van Het Nieuwe Werken bij Getronics: visie, communicatie en change management, program management
  • Adviseur Prepared Mind 2013 Het Nieuwe Werken bij AIG Verzekeringen: visieontwikkeling en change management
  • Adviseur Prepared Mind 2013 - 2014 Het Nieuwe Werken bij BGL (Luxemburg): visieontwikkeling en pilootproject