Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Katrien Bruyninx
Katrien Bruyninx adviseur Tel. +32 479 596894 katrien.bruyninx@idewe.be
Bekijk LinkedIn profiel Download CV
Op het eerste zicht heb ik misschien een vreemd beroepsprofiel: een ergotherapeut die via opleidingen Preventie-adviseur 'Ergonomie', Master Public Health en Innovatieve arbeidsorganisatie in consultancy haar weg gevonden heeft.

Synergie creëren tussen welzijnsbeleid (preventie) en HR is echter de rode draad die doorheen mijn carrière loopt. Naast consultancy, training en research in domeinen als leeftijdsbewust personeelsbeleid, verzuim & return to work en systemen aangepast werk (competentiebeleid), heb ik uitgebreide ervaring in projectontwikkeling & projectmanagement.

Mijn sterktes liggen in het samenbrengen van werknemers ‘ability’ in wendbare 'agile' organisaties om zo oplossingen te zoeken voor belangrijke HR uitdagingen in de toekomst.