Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Wim Van Ammel
Wim Van Ammel adviseur Tel. 014462719 wimva@webwerkt.be
Loop al meer dan een decennium rond binnen de sociale economie. Sterk geloof in maatschappelijk verantwoord ondernemen, participatie en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie waarden zijn mijn toetssteen binnen elk proces. Vanuit eigen ervaring met procesondersteuning zie ik dit zowel in KMO’s als in zorginstellingen en sociale ondernemingen terugkomen. Innovatieve organisaties met autonome teams zijn dan ook een goede voedingsbodem voor het uitbouwen van een waardegedreven organisatie.
  • verantwoordelijke WEB-Consult WEB - WerkErvaringsBedrijven 2003 - heden WEB bouwde gedurende meer dan 20 jaar grote deskundigheid op in HRM-methodieken voor kansengroepen en leidinggevenden. Deze deskundigheid wordt samengebracht in het adviesbureau WEB- Consult. Wij bieden ondersteuning bij de ontwikkeling van uw bedrijf of organisatie. Samen met u gaan we op zoek naar processen, instrumenten, procedures en voorwaarden om uw organisatie verder te laten groeien. website: www.webwerkt.be