Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Raf Sempels
Raf Sempels Adviseur, Partner van Viisiteam Tel. 0473761257 raf@viisiteam.com
Raf is een senior management simplifier die gespecialiseerd is in het optimaliseren van productie, logistieke, office en IT processen. Zijn professionele ervaring heeft hij opgedaan door het vervullen van senior management functies in zowel internationale als KMO organisaties. Raf heeft een ruime ervaring in het begeleiden van projecten voor zowel grote, middelgrote als kleine organisaties in zowel binnen als buitenland.

Als partner van Viisiteam is Raf gespecialiseerd in het vereenvoudigen van producten, processen en organisaties en dit steeds met respect voor de kwaliteit van de arbeid. De Viisiteam aanpak is gebaseerd op een combinatie van de Lean filosofie en innovatieve arbeidsorganisaties. Organisaties worden gecoacht naar het correct implementeren van de juiste methodes en technieken met als doel deze veranderingen in te bedden in het DNA van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat projecten die begeleid worden door Viisiteam steeds tot duurzame resultaten leiden. (www.viisiteam.com)