Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Johan Carton
Johan Carton adviseur Tel. 0473986281 johan.carton@moorestephens.be
Bekijk LinkedIn profiel
Elke organisatie is anders, en elke vraag is anders. Daarom kies ik als consultant steeds voor maatwerk. Gesterkt door 30 jaar ervaringen en kennis die ik als manager, directeur, projectverantwoordelijke en als organisatieadviseur mocht opbouwen bij bedrijven en publieke organisaties, sociale organisaties en zorginstellingen.
Samen met u en vertrekkend van de troeven en zwakten van uw organisatie en uw medewerkers, bedenken wij oplossingen en trajecten die uw organisatie versterken in haar strategie, haar externe en interne groei, haar integraal organisatieontwerp, en haar teams en mensen.
Zowel in de zorgsector en de sociale economie als in lokale besturen maar ook in KMO’s en internationale bedrijven mocht ik veranderingstrajecten realiseren rond:
- creëren van visie en strategie,
- marktontwikkeling,
- optimaliseren van structuren en vereenvoudigen van processen, gericht op klantgerichte output,
- uittekenen van ‘actieve’ jobs met sterke betrokkenheid van de medewerkers,
- verhogen van zelfsturing en autonomie van teams.

Betrokken en klantgericht samenwerken, doortastend en toch realistisch ondersteunen zijn mijn natuur. Hierdoor kan ik u doelgericht en efficiënt helpen aan duurzame resultaten en kan ik complexe materies op een bevattelijke manier verwoorden, zodat iedereen er mee verder kan.