Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Martine Beyers
Martine Beyers adviseur Tel. 0498 056900 mbeyers@enkira.be
Ik heb een background als leidinggevende en strategisch consultant zowel in België, Duitsland als Italië. De uitdaging vandaag om werk te maken van de organisatie van de toekomst en het actief bouwen aan duurzame loopbanen en organisaties heeft geleid tot de oprichting van Enkira en het intekenen op de opleiding senior adviseur innovatieve arbeidsorganisatie.


Vanuit Enkira, talent anders aan't werk, ondersteun ik bedrijven in het ontwikkelen van een strategisch, innovatief en duurzaam HR-beleid, breng ik als talentcoach talent en passie van medewerkers in kaart en heb ik ook talentdeling als unieke oplossing in België in de markt gezet.
Via talentdeling ondersteund door een online talentdelingsplatform creëert Enkira flexibele samenwerkingsverbanden tussen bedrijven om een nieuw antwoord te bieden op (1) tijdelijke of deeltijdse capaciteitsvraagstukken, (2) om het 'on the job'-leren in de praktijk van een andere organisatie te stimuleren en om medewerkers blijvend te boeien en te binden.


Ik hou van vernieuwende ideeën, pragmatisme, het werken op een strategisch niveau en het creëren van duurzame verandering vanuit een analyseren van de grondoorzaken en het verbinden met mensen.

Wil je meer weten, neem dan een kijkje op mijn linkedin-profiel: https://www.linkedin.com/profile/view?id=12428005&trk=nav_responsive_tab_profile