Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Begeleiden van ‘menselijke organisaties in een digitale wereld’. Wij geloven dat geëngageerde en gemotiveerde mensen de motor zijn achter succesvolle organisaties, zeker als die op een goede manier gebruik maken van die nieuwe mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. En wij denken dat door in te grijpen in de manier waarop werk georganiseerd is, meer engagement en motivatie kunnen vrijkomen.
We wensen organisaties daarbij op een duurzame manier te ondersteunen met daadwerkelijke praktische ervaring. We hebben daartoe een innovatief bedrijfsmodel uitgebouwd ,volledig gericht op het leveren van externe ervaring met mensen die de praktijk kennen, en die vanuit die kennis de mensen in de organisatie ondersteunen. We bieden aan senior managers van 55 jaar en ouder een platform aan om op het einde van hun loopbaan op een flexibele manier aan de slag te blijven. Deze senior managers die uit een directiefunctie van een groot bedrijf en/of organisatie komen werken samen met onze ervaren consultants (gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring). Dit resulteert in kwalitatieve adviesverlening aan onze klanten met een hoge impact dankzij aanbevelingen die praktisch en realistisch te implementeren zijn waardoor ze duurzaam ingebed worden in de organisaties.