Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Guido Nachtergaele
Guido Nachtergaele adviseur Tel. 0477/32,85,09 guido@guidonachtergaele.be
Bekijk LinkedIn profiel
Mijn expertise in "werkplekomgeving en de dienstverlening aan het primair proces" - kortom facility - betekent een toegevoegde waarde bij de kanteling van een organisatie. Terwijl IAO de organisatie virtueel hertekent, dient facility dit zo veel mogelijk visueel te ondersteunen :
- welke is de ideale werkplek of -omgeving
- welke zijn de nodige diensten die helpen om de doelstellingen van én de organisatie én de medewerkers te ondersteunen (denken we aan catering, technisch onderhoud, energie, schoonmaak, toegangscontrole, ...
  • in kader van IAO opleiding PAPER 2015 Raakvlakken tussen IAO & Facility. (paper te verkrijgen op aanvraag)
  • Project in kader van IAO opleiding AMS - Antwerp Management School 01/12/2014 - 30/03/2015 Opmaak discussiedocument voor AMS : hoe dient AMS zich te organiseren in een snel verandererende omgeving ?