Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Jean-Paul Nauwelaers
Jean-Paul Nauwelaers adviseur Tel. 0032 477 285 103 jean-paul.nauwelaers@stanwick.be
Bekijk LinkedIn profiel Download CV
Jean-Paul is senior consultant organisatie-ontwikkeling en tevens managing partner in Stanwick Management Consultants. Hij begeleidt organisaties bij veranderingen en meer in het bijzonder bij het ontwerpen, invoeren en begeleiden van teamwerk. Organisaties "sturen op weg naar zelfsturing" is zijn adagium, verantwoordelijkheid daar leggen waar ze echt thuis hoort om aldus het volledige menselijke potentieel te benutten, met telkens als streefdoel het verhogen van de flexibiliteit, stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling en garanderen van betere resultaten.

Zijn professionele kennis en ervaring heeft hij opgebouwd gedurende bijna 12 jaar als leidinggevende bij Exxon Chemicals en Borealis, in 2003 was hij mee betrokken bij het oprichten van het verzelfstandigde Stanwick (voorheen Bekaert-Stanwick) en is hij actief als projectleider/adviseur in talrijke verandertrajecten bij o.a. Janssen Pharma, Pfizer, Recticel, Alpro, Bekaert, Genzyme/Sanofi, SGS, Griffith, Alcon, Boss paints, Durabrik, NMBS, ...