Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Lisa Van Roie
Lisa Van Roie Consultant personeel & organisatie Tel. 0484/154458 lisa.van.roie@minteurope.com
Als consultant Personeel & Organisatie bij MINT ben ik dagelijks bezig met het analyseren en ontwikkelen van structuren, bedrijfsculturen en werkwijzen van organisaties. We zien nu meer dan ooit dat stilstand achteruitgang betekent in de snelevoluerende economische wereld. Organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling, zowel in profit als non-profit sectoren. Maar hoe betrek je als organisatie de medewerkers mee op je weg naar groei? Hoe ga je om met weerstand en hoe buig je die om naar enthousiasme voor de toekomst?

Vele antwoorden zijn te vinden in het innoveren van de huidige vorm van de arbeidsorganisatie. De context waarin ondernemingen actief zijn, beweegt voortdurend dus is het logisch dat de interne arbeidsorganisatie ook mee evolueert. Maar dit is sneller gezegd dan gedaan. Met het certificaat van Flanders Synergy op zak, ben ik in staat de organisatie een spiegel voor te houden van de huidige wijze organiseren en mee te bepalen hoe ze kunnen evolueren naar een meer innovatieve bedrijfsstructuur en -cultuur. Het betrekken van de medewerkers vanaf het beginpunt is mijn leidend principe voor het realiseren van een succesvol IAO-traject.