Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Caroline Jooken
Caroline Jooken Senior expert sociale innovatie Tel. 0497/539457 caroline.jooken@moorestephens.be
Als senior expert sociale innovatie kom ik steeds vaker bij bedrijven die tegen de grenzen van hun organisatie aanlopen in de huidige snel veranderende en veeleisende wereld. De oplossing kan te vinden zijn in de evolutie/kanteling naar een Innovatie Arbeidsorganisatie. Als gecertifieerde senior consultant door Flanders Synergy begeleid ik bedrijven tijdens hun tocht naar een flexibele structuur met medewerkers die zich betrokken voelen.

Elke organisatie is uniek. Daarom streef ik er naar om grondig kennis te maken, zodat het advies perfect afgesteld is op de noden van de klant. Geen standaard advies dat voor iedereen hetzelfde is, maar maatwerk. Op deze manier kunnen we optimaal resultaat behalen in de veranderingen die de organisatie doormaakt. Een innovatieve organisatiecultuur en -structuur zien er immers telkens anders uit. Daarnaast hecht ik enorm veel belang aan de betrokkenheid van de medewerkers, aangezien zij de veranderingen sterk zullen ervaren. Het is cruciaal om hen van in het begin mee te nemen in het veranderingstraject, zodat de medewerkers achter de nieuwe organisatie staan en hun schouder gezamenlijk onder de toekomst willen zetten.

Moore Stephens heeft een ruime ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen gecombineerd met evolueren naar meer mensgericht ondernemen. Bovendien bestaat ons team uit drie gecertifieerde consultants door Flanders Synergy.