Flanders Synergy let's work together

Onderstaande organisaties sloten zich bij Flanders Synergy aan als ambassadors. Met een klik op de naam van de organisatie verkrijgt u meer informatie over de activiteiten van de organisatie, waarom zij lid werden van Flanders Synergy. U vindt er eveneens de contactpersoon, contactgegevens en een link naar de website.

Yves Larock
Yves Larock adviseur Tel. +32 496 510 980 contact@yveslarock.be
Bekijk LinkedIn profiel
Yves Larock begeleidt organisaties met een vraag naar
- visieontwikkeling;
- optimalisering van de organisatiestructuur;
- versterking van een motiverende organisatiecultuur;
- betere interne samenwerking;
- de ontwikkeling van leiderschap.

Je schakelt Yves in voor procesbegeleiding, vorming, workshops, intervisie, individuele coaching en groepscoaching. Voordat hij in 2014 Schoolmakers cvba mee oprichtte, was Yves procesbegeleider bij Kwadraet (Stichting Lodewijk de Raet), waar hij ook 9 jaar directeur was en nu meewerkt als freelance procesbegeleider. Verder is hij voor het vak ‘Stakeholdermanagement’ als docent verbonden aan de Thomas More Hogeschool. Naast de drie reeds genoemde engagementen is hij zelfstandig Organisatiemaker.

Yves genoot van de opleiding tot sociaal pedagoog, behaalde een Master in Business Administration en is gecertificeerd als senior-adviseur Innovatieve ArbeidsOrganisatie. Hij is mede-auteur van de publicatie 'Cocreatief Leiderschap. Mierenspel' en auteur van de e-publicatie 'Iedereen organisatiemaker'.

Zijn motto: “Vandaag niets doen, is morgen leven als gisteren”.