Flanders Synergy let's work together

Flanders Synergy werkt samen met een netwerk van consultants. Alle consultants in ons netwerk volgden de opleiding 'Senior consultant innovatieve arbeidsorganisatie’ of hebben met succes kunnen aantonen dat ze deze vaardigheden elders verworven hebben.

 • Marc Raes
  Marc Raes adviseur Consultant, Trainer, Coach in Organisatieontwerp, Leadership, Teamwork Als ervaren consultant, coach en expert in organisatie ontwerp wil ik voor iedere persoon of organisatie die van mijn diensten gebruik maakt een echte steun zijn bij het...
 • Marijn Dhaenens
  Marijn Dhaenens Adviseur - Business Consultant Sedert meer dan 20 jaar actief in het herontwerp en optimaliseren van operationele processen. Sterke focus op aantoonbare meerwaarde voor de klant en een werkomgeving waar medewerkers met “goesting” komen werken.
 • Marina Goolaerts
  Marina Goolaerts Adviseur /Coach / HR Professional Vanuit een operationele expertise in HR tekende ik verdere stappen uit in talentontwikkeling en innovatieve arbeidsorganisatie. Een werknemer groeit in zijn persoonlijke ontwikkeling samen met het bedrijf dat betrokken werknemers centraal stelt.
 • Martine Beyers
  Martine Beyers adviseur Ik heb een background als leidinggevende en strategisch consultant zowel in België, Duitsland als Italië. De uitdaging vandaag om werk te maken van de organisatie van de toekomst en het actief bouwen aan duurzame loopbanen en organisaties heeft...