Flanders Synergy let's work together
Boeklancering 'Goestingarchitecten'
Boeklancering 'Goestingarchitecten'

Boeklancering 'Goestingarchitecten'

Organisaties kraken steeds meer in hun voegen. Ze hebben het moeilijk om in te spelen op de onvoorspelbare wereld van vandaag, om de nodige wendbaarheid aan de dag te leggen. Een hoge werkdruk en het gevoel zinloos werk te leveren, zet ook de medewerkers onder toenemende druk.

In ‘Goestingarchitecten’ gaat onze algemeen directeur Mieke Van Gramberen op zoek naar organisaties die het over een andere boeg gooien, die weggaan van de klassieke hiërarchie en evolueren naar eenvoudige, waardengedreven structuren met een vernieuwd leiderschap. Dit boek werd geschreven in kader van de ETION-boekenreeks en reikt alles aan wat nodig is om een goestinggevende organisatie te worden. Want bedrijven waar medewerkers energie putten uit hun job, waar ze zinvol werk vinden én waar een sterke overkoepelende visie leeft, zijn de toekomst. 

Op 8 februari 2018 wordt het boek officieel gelanceerd, in aanwezigheid van onder meer Toon Bossuyt (Boss Paints) en minister van Staat Frank Vandenbroucke.

Programma

  • 19.00 uur: onthaal met broodjes
  • 19.30 uur: boeklancering ‘Goestingarchitecten’, gevolgd door een panelgesprek met o.m. Mieke Van Gramberen (Flanders Synergy), Toon Bossuyt (Boss Paints), minister van Staat Frank Vandenbroucke en Christine Desmaele (Visitatie)
  • 20.30 uur: receptie

Prijs

€ 30 excl. btw per deelnemer

Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, het event is volzet. Maar laat jouw gegevens achter via dit formulier, en dan contacteren we jou in geval van verontschuldigingen. Indien voldoende mensen op de wachtlijst, zullen we bekijken om een extra event te organiseren.

Wil je ondertussen graag jouw eigen exemplaar van het boek aankopen? Surf dan naar www.goestingarchiteten.be en bestel het boek rechtstreeks.