Notice: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /data/sites/web/flanderssynergybe/www/admin/_lib/_includes/functions.inc.php on line 906
Flanders Synergy - FS gePROJECTeerd
Flanders Synergy let's work together
FS gePROJECTeerd
FS gePROJECTeerd

FS gePROJECTeerd

 

FS gePROJECTeerd vond plaats op 9 juni in het STUK in Leuven. Vanuit Flanders Synergy waren we zeer verheugd met de talrijke opkomst en hopen we jullie ook te ontmoeten op één van onze volgende activiteiten. Bekijk hier de presentaties en foto's van deze dag!

 

Presentaties

​​1. Investeren in het verbeteren van je organisatiestructuur, wat brengt het op?

We krijgen vaak de vraag: ‘Heeft IAO een positieve invloed op de productiviteit?’. Tot voor kort konden we enkel antwoorden vanuit sterke vermoedens, maar nu kunnen we het zwart op wit bewijzen.

In 2013 hebben we aan Prof. Bart Van Looy en zijn onderzoeksteam bedrijfseconomie, strategie en innovatie (KU Leuven) gevraagd om een business case-methodologie te ontwikkelen zodat we de return on investment van een innovatieve arbeidsorganisatie in kaart kunnen brengen. De eerste resultaten zijn verwerkt en werden gepresenteerd op 9 juni 2015 in het STUK: Do Innovative Work Practices make a difference? How to measure impact? 

2. Experten aan het woord

Vanuit elk project lieten we experten aan het woord die kwamen vertellen waarom hun organisatie besloten heeft om een verandertraject te starten en hoe zij dit avontuur hebben aangevlogen.

De zorg werd vertegenwoordigd door De Voorzorg. Vanuit de industrie verwelkomden we TE Connectivity Oostkamp en voor de dienstensector gaven we graag het woord aan Partena. Tot slot wilde we onze scholen niet uit het oog verliezen, maar aangezien zij zich in de voor hen druktste (examen)periode van het jaar bevonden, kwam Tim Van Aken, Pedagogisch hoofdbegeleider van het Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs, getuigen.

 

Enkele sfeerbeelden