Flanders Synergy let's work together
2-daagse nascholing pedagogische begeleiders
2-daagse nascholing pedagogische begeleiders

2-daagse nascholing pedagogische begeleiders

Opzet

Na de 5-daagse basisopleiding onderwijs slim organiseren kunnen pedagogische begeleiders zich verder verdiepen in de principes van innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) via een 2-daagse nascholing. 

Op een inspirerende locatie worden allerlei handvatten en instrumenten aangereikt die pedagogische begeleiders vervolgens kunnen toepassen in hun eigen scholen.

Volgende instrumenten, die we gebruiken bij het begeleiden van de scholen in onze lerende netwerken, zullen onder meer aan bod komen:

  • Roadmap: stappenplan naar innovatieve arbeidsorganisatie.
  • Teambord: een team helpen om op een visuele en transparante manier samen te werken aan het invullen van haar teamopdracht.
  • Team opstart: hoe een team begeleiden bij opstart?
  • Scrum-verhaal: werken met korte maar integrale verandersprints, waarbij medewerkers worden betrokken om steeds verder te denken en verder te werken.

Voor wie?

Deze nascholing staat open voor pedagogische begeleiders die de 5-daagse basisopleiding onderwijs slim organiseren hebben gevolgd. Vooral de pedagogische begeleiders die betrokken zijn in onze lerende netwerken willen wij ten stelligste aanmoedigen om deze opleiding te volgen.            

Datum en Locatie

Dinsdag 2 en woensdag 3 februari 2016 (zonder overnachting)
School van Toen, Klein Raamhof 8, 9000 Gent

Kostprijs

240 euro (excl. BTW) per deelnemer voor een 2-daagse zonder overnachting.

  • Korting voor leden van Flanders Synergy: Pedagogische begeleiders van GO! en Broeders van Liefde kunnen rekenen op een 25% korting, gezien de centrale diensten van GO! en BvL Ambassadeur zijn van Flanders Synergy.

Inschrijven

Pedagogische begeleiders kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar: ann.moerenhout@flanderssynergy.be.