Flanders Synergy let's work together
Flanders Synergy zkt adviseurs

Flanders Synergy zkt adviseurs

01/05/2014

Voor de projectwerking van zorg, industrie en plaats- en tijdsonafhankelijk werken heeft Flanders Synergy een openbare aanbesteding gelanceerd die ons in staat stelt een open lijst van gekwalificeerden samen te stellen. Dit wil zeggen dat voor de projectspecifieke activiteiten de opdrachten verdeeld worden binnen deze lijst van adviseurs. Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden als ze voldoen aan minstens één van de volgende kwalificaties: 

1) volledig gecertificieerd senior consultant
OF
2) een met succes doorlopen EVC procedure

Aanmelden kan via deze link. Vervolgens klikken op bekendmaking zoeken en Flanders Synergy ingeven bij 'aanbestedende dienst'. Alle drie de projecten zullen in de zoekresultaten verschijnen. Om te kunnen indienen is het noodzakelijk om te registreren en vervolgens de stappen te volgen die in de handleiding aangegeven staan. Voor vragen in verband met de registratie en indiening op e-notification dient de helpdesk gecontacteerd te worden. 


* Een volledig certificaat bestaat uit het behalen van het deelcertificaat voor het bijwonen van de opleidingsdagen + het deelcertificaat voor het succesvol afronden van de groepsopdracht + het deelcertificaat voor het opleveren van een artikel.