Flanders Synergy let's work together
Schrijf je nu in voor het Flanders Synergy Congres 2017

Schrijf je nu in voor het Flanders Synergy Congres 2017

27/09/2017

Laat je leiden naar een innovatieve arbeidsorganisatie op ons jaarlijks congres, dit jaar helemaal in kerstsfeer. Het congres vindt op 14 december plaats vanaf 12 uur in hartje Mechelen. We sluiten samen met jullie het jaar af met keynotes en workshops rond IAO en zorgen voor kerstsfeer met een winterbar en kerstmarkt.

Heel wat organisaties hebben het afgelopen jaar de overgang gemaakt van een hiërarchisch gestructureerde naar een innovatieve arbeidsorganisatie. Het einde van het jaar is een ideale gelegenheid om deze overgang samen te vieren.

  • Ook het oude leiderschapsmodel maakt plaats voor een nieuw gedeeld leiderschap. Karen Wouters en Koen Marichal vertellen er alles over tijdens de eerste keynote.
  • Vervolgens kijken we samen met onze tweede keynotespreker Martijn Aslander (auteur van het boek ‘Nooit Af’) vooruit naar morgen en de trends die een belangrijke impact hebben op ons werk.
  • Naar goede gewoonte kunnen jullie nadien de nodige inspiratie halen uit onze workshopreeksen en sluiten we af met onze innovatiegalerij in ware kerstsfeer.

Schrijf je nu in en laat je leiden naar een innovatieve arbeidsorganisatie. Voor meer informatie over het programma en de inschrijving kan je terecht op onze congreswebsite.