Flanders Synergy let's work together
FS Congres 14/12: laatste update met praktische info

FS Congres 14/12: laatste update met praktische info

13/12/2017

 

Een frisse winterwind waait door het land. We mogen meer dan 300 deelnemers in Mechelen verwelkomen, dat doet ons veel plezier. We hopen dat het een inspirerende dag wordt.

We hebben -rekening houdend met het winterweer van vandaag- een aangepaste locatie gekozen voor het inhoudelijke gedeelte. Lekker warm en toch authentiek. Op een nog kortere wandelafstand van de Winterbar Mirage waar ons onthaal met lichte lunch start.

Wij hebben er goesting in en kijken er alvast naar uit!

Hoe ziet het programma eruit?

Vanaf 12u kan je komen lunchen in Winterbar Mirage in het Stadhuis van Mechelen (Binnenplein Stadhuis, Grote Markt). Hier kan je je inschrijven, de workshops kiezen die je wilt bijwonen en genieten van een lichte lunch.

Om 13u begint het inhoudelijke gedeelte in Seminariecentrum DPC (Frederik De Merodestraat 18) met de twee keynotes. Vanaf 14u45 starten de workshop reeksen die je vooraf hebt gekozen.

Om 17u30 sluiten we het congres af met lekkere hapjes op onze sfeervolle en winterse kerstreceptie.

Hoe kom ik best naar het congres?

  • Met de trein:

Kom je aan in het centrale station van Mechelen, kan je de congreslocaties ofwel te voet (ongeveer 15 à 20 minuten stappen), per taxi of per bus bereiken. Vanuit het station ‘Nekkerspoel’ is het slechts 8 minuten stappen.

  • Met de bus:

Van het centrale station van Mechelen (busperrons op het Koning Albertplein) naar de Grote Markt kan je de buslijnen met nummers 1 – 2 – 3 – 5 – 7 nemen naar de Botermarkt, is vlak naast de Grote Markt. Ze vertrekken vanaf de busperrons naast het station van Mechelen. Wandelafstand halte naar het binnenplein van het Stadhuis: 3 minuten​​.

  • Met de auto:

Via de E19, afrit Mechelen-Noord. Van de laagtarief randparkings op het Rode Kruisplein en aan de Zandpoortvest is het 15 minuten te voet naar de Grote Markt. Beperkte plaatsen voor betalend parkeren vind je in de ondergrondse parkeergarages Grote Markt, Sint Rombouts en Veemarkt.

Al deze informatie vind je ook terug op de congreswebsite.