Flanders Synergy let's work together
Flanders Synergy Inspireert - editie 13

Flanders Synergy Inspireert - editie 13

28/03/2018

 

Met onze nieuwjaarswens hadden we het al aangekondigd. 2018 wordt het jaar van de Goestingarchitecten. Om het jaar goed te starten ontvingen al onze leden in avant-première het boek Goestingarchitecten, geschreven door Mieke Van Gramberen in kader van de Etion-boekenreeks. Ondertussen vond op 8 februari de officiële boeklancering plaats in aanwezigheid van onder meer minister van Staat Frank Vandenbroucke.

Na vijf jaar komt er een einde aan ons industrieproject. We blikken terug op de verwezenlijkingen en sluiten het project in schoonheid af met alweer een geslaagde editie van de Dag van de Industrie. Uiteraard betekent dit niet het einde van onze activiteiten in deze sector. Een nieuw project staat al in de steigers.

Binnen onderwijs nam het ‘Warme Scholen’-project een vliegende start. Meer dan 40 scholen zijn volop in de weer om hun school te veranderen naar een plek vol warme nesten. Ook het project WIFI2020 draait op volle toeren. Dit bewijzen de verhalen van enkele voedingsbedrijven.

Het komende jaar willen we de groep van (externe) organisatieadviseurs terug meer op de voorgrond plaatsen. Een nieuwe praktijkgerichte opleiding rond leiderschapstools staat op het programma, alsook een opleiding rond Werkblokken, een simulatiespel waarmee je aan den lijve ondervindt hoe innovatieve arbeidsorganisatie werkt.

Tenslotte stellen we in deze editie graag enkele tips voor wanneer je team niet op de rails geraakt. Laat je inspireren door het Team troubleshooting instrument.

Lees hier de laatste versie van FS Inspireert