Flanders Synergy let's work together
Flanders Synergy Inspireert - editie 14

Flanders Synergy Inspireert - editie 14

28/06/2018

Aan het begin van de zomer geven we je alvast wat leesmateriaal mee om tijdens de vakantie van te genieten. De vakantieperiode is altijd een moment om stil te staan en dat doen we ook in deze editie: stilstaan bij wat er de laatste maanden en jaren gerealiseerd is. Zo sluiten we deze zomer het driejarige leiderschapsonderzoek af waardoor we in samenwerking met Antwerp Management School heel wat organisaties op weg hebben geholpen naar gedeeld leiderschap. Kind en Gezin heeft op alle leiderschapshefbomen ingezet en is dan ook een case die het waard is om in de kijker te zetten. 

Ook in de zorgsector staan we even stil: in maart presenteerden de pilootzones, wetenschappers, transititiecoaches en nieuw opstartende zones al hun stand van zaken op een groot toonmoment. Een jaar na de opstart van de samenwerking in de eerstelijnszone laten we de pilootzones Dender en Zuid-Oost Limburg nu aan het woord. Daarnaast delen we ook wetenschappelijke inzichten uit de transitie van het Wit-Gele Kruis. In het onderwijs wordt het project Slimme Scholen afgerond en dus blikken we ook hier terug op de verwezenlijkingen. 

Ben je niet van plan om tijdens de zomermaanden stil te zitten, dan kan je inspiratie halen uit de case van Ingenium. Wij gaan tijdens de zomer ook niet stilzitten, want onder andere met ons congres op 23 oktober en de lancering van een aantal tools staat er heel wat in de steigers voor het najaar. Onze nieuwe werknemersbevraging Werkmeter is daar alvast een voorbode van. 

We wensen je veel inspiratie & leesplezier! 

Lees hier de laatste editie van Flanders Synergy Inspireert!