Flanders Synergy let's work together
Oproep: vragen en ideeën voor internationaal congres over IAO

Oproep: vragen en ideeën voor internationaal congres over IAO

30/12/2014

Van 7 september tot en met 11 september 2015 zal het Festival of Connecting doorgaan in Leuven. Dit internationale festival staat helemaal in het teken van het designen en organiseren van innovatieve arbeidsorganisaties. Voor de eerste keer slaan drie groepen de handen in elkaar: International Workshop on Teamwork (IWOT), European Workplace Innovaiton Network (EUWIN) en the Global Sociotechnical System Design Network (STS). We verwachten dan ook een zeer boeiend programma dat afgewisseld zal worden door de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijkcases. Wens je alvast meer informatie over het volledige programma? Klik dan hier verder. 

Flanders Synergy is partner van het event. We doen daarom een warme oproep bij al onze leden en geïnteresseerden om ideeën in te sturen voor de 90 minuten presentaties en/of de Pecha Kucha presentaties en/of de Innovatie gallerij. 

Op donderdag 10 en vrijdag 11september zullen de er vier 90min workshops parallel plaatsvinden. Dit zijn zeer interactieve sessies waarbij cases, nieuwe tools, modellen of methoden voorgesteld worden. De focus op deze sessies ligt bij vier thema's namelijk: 

  • STS network design
  • STS Worklplace & organizational design
  • STS Design & stakeholder voice
  • STS Design & ICT

De PechaKucha sessies zijn informele ontmoetingsmomenten waabij creatieve personen samenkomen en de mogelijkheid krijgen om ideeën uit te wisselen volgens het 20 x 20 formaat. Dit wil zeggen dat elke presentatie maximum 20 slides/foto's mag hebben waarbij de spreker 20 seconde gebruikt om de slide toe te lichten. 

Tijdens de innovatiegallerij worden er diverse posters tentoon gesteld. Hierbij krijgt elke persoon/organisatie die een poster gemaakt heeft een tiental minuten de tijd om de poster toe te lichten. Het publiek schuift door en krijgt op het einde van de toelichting de mogelijkheid om vragen te stellen. 

 

Voorstellen moeten niet uitgebreid beschreven worden. Het is voldoende als je je contactgegevens (naam, functie, organisatie, e-mail, tel), de methode waar jou voorkeur naar toe gaat (90min, pechakucha, innovatiegallerij), een korte beschrijving van wat je wil presenteren en de relevantie van je presentatie doorgeeft aan Pierre Van Amelsvoort of Geert Van Hootegem. De deadline is 31 januari 2015.