Flanders Synergy let's work together
Kandidaten gezocht voor een praktijklabo “innovatieve arbeidsorganisatie” in de zorg!

Kandidaten gezocht voor een praktijklabo “innovatieve arbeidsorganisatie” in de zorg!

19/03/2015

VIVO, het Sociaal Fonds Ouderenzorg en Flanders Synergy slaan de handen in elkaar, en zetten samen 3 praktijklabo’s Innovatieve Arbeidsorganisatie op!

Praktijklabo’s laten organisaties toe op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis te maken met de principes van Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO). Door een combinatie van opleiding, ervaringsuitwisseling en ondersteuning worden de uitdagingen waar organisaties voor staan en de implicaties op de interne werking geanalyseerd. Deze oefening levert krachtlijnen op waar rond individuele managers of afdelingshoofden voor hun eigen organisatie een specifieke visie en strategie kunnen ontwikkelen. Meer informatie over onze praktijklabo’s kan je terugvinden op onze website.

VIVO en het Sociaal Fonds Ouderenzorg willen niet-commerciële organisaties uit de sector ouderenzorg de kans bieden deel te nemen aan zo’n praktijklabo. Concreet worden er 3 praktijklabo’s opgezet voor in totaal 21 organisaties. De labo’s worden samengesteld (in de mate van het mogelijke) volgens regionale spreiding. De start is voorzien voor september 2015.

Alle informatie hierover en inschrijving kan gebeuren via de website van VIVO.

Voor meer vragen contacteer Joke Sweygers van VIVO of Helena Op den Kamp van Flanders Synergy.