Flanders Synergy let's work together
Openbare aanbesteding adviseurs

Openbare aanbesteding adviseurs

30/04/2015

Flanders Synergy organiseert opnieuw verschillende openbare aanbestedingen voor de ondersteuning van onze projectwerking. Dit stelt ons in staat om voor elk van de oproepen een open lijst van gekwalificeerden samen te stellen. Dit wil zeggen dat voor de projectspecifieke activiteiten de opdrachten verdeeld worden binnen deze lijst van adviseurs. Potentiële kandidaten kunnen zich aanmelden als ze voldoen aan minstens één van de volgende kwalificaties: 

1) volledig gecertificieerd senior consultant* 
OF
2) een met succes doorlopen EVC procedure

We zijn op zoek naar adviseurs die ons willen en kunnen ondersteunen in:

Klik op de sectoren om meer informatie te verkrijgen over de specifieke aanbestedingen. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen stuur dan je gegevens door naar de contactpersoon die vermeld staat in het document. In principe staat er geen einddatum op de aanvraag tot deelneming. Aangezien Flanders Synergy spoedig een opdracht wil lanceren, vragen we om vóór vrijdag 22 mei 2015 een aanvraag tot deelneming in te schrijven.

 

 

* Een volledig certificaat bestaat uit het behalen van het deelcertificaat voor het bijwonen van de opleidingsdagen + het deelcertificaat voor het succesvol afronden van de groepsopdracht + het deelcertificaat voor het opleveren van een artikel.