Flanders Synergy let's work together
Flanders Synergy Inspireert - voorjaar 2016

Flanders Synergy Inspireert - voorjaar 2016

29/03/2016

 

 


 

Hoewel dit de eerste editie is van 2016, is het misschien wat laat om je nog een gelukkig nieuwjaar te wensen. We hopen dat je het werkjaar met even- veel goesting gestart bent als wij bij Flanders Synergy. Met activiteiten als de Dag van de Industrie en de kick-o van het lerend netwerk van de vakbon- den kunnen we alvast van een geslaagde start spreken. Vol lof introduceren we je aan onze nieuwe voorzitter van de Raad van Advies: Jeroen De Rycker. Deze industriële topman geeft zijn inzichten mee om de toekomst van Flan- ders Synergy mee uit te stippelen. Hij wordt geadviseerd door Philippe Muy- ters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, die tijdens de Dag van de Industrie graag tijd maakte voor het interview op p. 19.

In dit nummer trakteren we je op de IAO tips en tricks van zeven industriële toppers en bieden we inzichten in de gewenste leiderschapsstijl die je nodig hebt om je visie te realiseren. Ben je zelf aan je organisatiestructuur aan het timmeren? Lees dan zeker de goede praktijkverhalen van Levanto en Woonzorgcentrum Sint-Jozef. Ook het teambord voor het onderwijs zal je zeker inspireren.

Verder maken we de vergelijking tussen IAO en Holacracy en zetten we naar goede gewoonte de komende events voor je op een rij.

We wensen je veel inspiratie & leesplezier!