Flanders Synergy let's work together
29/08 - Flanders Synergy Congres

29/08 - Flanders Synergy Congres

18/07/2016

De weg naar een innovatieve arbeidsorganisatie 

Hoe beter het najaar inzetten met volle goesting, dan met een groot netwerkmoment voor al onze leden en 'toekomstige' leden?

Op maandag 29 augustus organiseren we de zevende editie van het Flanders Synergy Congres: De weg naar een innovatieve arbeidsorganisatie. 

Om organisaties te begeleiden ontwikkelde Flanders Synergy een jaar geleden de roadmap naar een innovatieve arbeidsorganisatie. We hebben het voorbije jaar gebruikt om deze roadmap verder te testen en te finetunen, en nu wordt het hoog tijd om deze aan de wereld voor te stellen.

Vier starcases - Vivaldis Interim, Terumo, Visitatie Mariakerke en WZC Sint-Jozef - komen getuigen over de roadmap in de praktijk. Heeft jouw organisatie nood aan bijkomende informatie over bepaalde stappen, kies dan voor een van de workshops waarin we telkens twee bouwstenen van de roadmap tegen het licht houden.

We eindigen de dag met een netwerkmoment en een innovatiegalerij, waarin tal van organisaties aan de hand van een poster hun verandertraject voorstellen.

Na ons congres hoef je niet onmiddellijk naar huis, maar kan je ook aansluiten bij het ETION FORUM 2016 ‘Wat als…. Werknemers eigenaars worden’.

Wil je samen met ons de zomer afsluiten? Neem dan een kijkje op deze voor het volledige programma & inschrijvingen.