Flanders Synergy let's work together
Flanders Synergy Inspireert  - 7de editie

Flanders Synergy Inspireert - 7de editie

26/09/2016

 

29 augustus 2016 was opnieuw zo'n dag waar we met een glimlach op terugblikken. Ons jaarlijks congres kon opnieuw rekenen op een ruime belangstelling, met dit jaar zelfs heel wat nieuwe gezichten. Dezelfde avond nog werd het LIVE magazine met een volledig verslag online de wereld ingestuurd, en deze week valt ook een gedrukte versie in de bus bij al onze leden en deelnemers van het congres.

We hebben de inhoud en leukste beelden van het Flanders Synergy Congres gebundeld in een speciale editie van het ledenmagazine zodat jullie kunnen leren uit de starcases, de workshops kunnen herbeleven en de finesses van het IAO canvas kunnen instuderen.

Bedankt aan alle cases die hun verhaal met zoveel enthousiasme hebben gebracht. Bedankt aan alle deelnemers om er opnieuw een spetterende editie van te maken. 

Dagen als het congres, zijn dagen dat we niet enkel met goesting werken, maar ook bijzonder enthousiast worden van alle energie en passie die we ervaren van de deelnemers. Samen werken we verder aan de roadmap naar een innovatieve arbeidsorganisatie, voor ieder van ons.

We wensen je veel inspiratie & leesplezier! 

Lees hier de laatste versie van FS Inspireert