Flanders Synergy let's work together
Veranderwijs.nu – een nieuw platform voor innovatie in onderwijs

Veranderwijs.nu – een nieuw platform voor innovatie in onderwijs

29/03/2017

 

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat innovatie deel uitmaakt van de cultuur in onderwijs? Het is een vraag die ons voortdurend bezighoudt. Samen met een aantal andere onderwijsvernieuwers zijn we lid geworden van de stuurgroep van de Koning Boudewijnstichting om innovatie in het onderwijs meer in de kijker te zijn. Het resultaat is het nieuwe platform veranderwijs.nu, dat vandaag officieel wordt gelanceerd.

Veranderwijs.nu wil alle enthousiaste pioniers die innovatieve antwoorden in het onderwijs ontwikkelen of ondersteunen samenbrengen en inspireren om zo vernieuwingen in het onderwijs te versnellen, en kinderen en jongeren beter voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. 

Wil jij je ook laten inspireren door innovatieve scholen, registreer je dan zeker op veranderwijs.nu. Je vindt er ook enkele voorbeelden van slimme scholen (Visitatie, BuSO Sint Idesbald en De Klare Bron), alsook scholen die op eigen houtje hun organisatiestructuur hebben hertekend, zoals De Kosmos die ook aanwezig was met een poster op onze dag van de slimme school