Flanders Synergy let's work together
Flanders Synergy Inspireert - editie 9

Flanders Synergy Inspireert - editie 9

28/03/2017

 

Onder het motto ‘work smart, make goesting’ hebben we 2017 met veel energie ingezet. We zijn nog maar een paar maanden ver en zoals je kan lezen in de nieuwe editie van ons magazine is er weer heel wat gebeurd. Bootcamps in de industrie, de eerstelijnszorgconferentie, een ontmoetingsdag tussen onderwijsbeleid en slimme scholen, … Met trots kunnen we bovendien de start van een nieuw project aankondigen, WIFI 2020, waarbij we een innovatietraject gelanceerd hebben in de voedingssector.

Ook bij onze organisaties beweegt er heel wat. Zo getuigt TE Connectivity, een toeleverancier uit de automobielsector, over hun indrukwekkend verandertraject waarbij alle onderdelen van het IAO-canvas aan bod komen. In het onderwijs staan de Vrije CLB’s voor heel wat uitdagingen en zijn zij zich volop aan het voorbereiden op de toekomst.

Voor de rubriek ‘Onze Raad van Bestuur’ hebben we deze keer ons oor te luisteren gelegd bij Ingrid Walry. Als CEO van contact center Sebeco heeft zij het over de kracht van competentieontwikkeling en wat dit kan teweegbrengen in een organisatie.

Ten slotte, maar daarom niet minder belangrijk, stellen we een nieuw instrument voor, namelijk het teamintervisie tool. Een tool waarmee je op een eenvoudige manier als team zelf je eigen teamwerking kan evalueren.

We wensen je veel inspiratie & leesplezier!

Lees hier de laatste versie van FS Inspireert