Flanders Synergy let's work together
Vacature: digital hunter - gek van digitaal en sociaal

Vacature: digital hunter - gek van digitaal en sociaal

27/04/2017

 

Om ons team verder uit te breiden zijn we dringend op zoek naar een nieuwe medewerker

Flanders Synergy is het innovatieplatform op vlak van arbeidsorganisatie in Vlaanderen. Ons doel is organisaties slagvaardiger te maken én meer aantrekkelijke, werkbare jobs te creëren. We vertrekken vanuit één gedachte: work smart, make goesting.

We creëren inspirerende voorbeelden, vertalen inzichten naar instrumenten en werken een strategie uit om opschaling mogelijk te maken. Doordat we actief zijn in alle sectoren werken we in een erg dynamische omgeving. Voor de ontwikkelingen van onze (online) producten zijn we op zoek naar een Digital Hunter die ons team wil versterken om enerzijds het passende business model te ontwikkelen en anderzijds ons team competent maakt zodat een samenwerking met enkele collega’s mogelijk wordt.

Digital Hunter - gek van digitaal en sociaal

Flanders Synergy investeert in digitalisering. Zo zijn we gestart met de ontwikkeling van een online kennis- en communityplatform dat ons, onze klanten en onze partners in staat stelt om kennis inzake het nieuwe organiseren op een moderne en eigentijdse manier te delen, en verschillende interactieve werkvormen toelaat om met elkaar daarover in dialoog te gaan. Daarnaast staan we ook voor de uitdaging om onze eigen kennis, instrumenten en methodieken om te zetten in online producten, apps, opleidingsmodules en dergelijke meer.

De Digital Hunter is gepassioneerd door de digitale wereld van vandaag en morgen, en gaat proactief met collega’s op zoek naar mogelijke productontwikkelingen en platformuitbreidingen. Hij/zij zoekt voortdurend inzicht in de inhoudelijke praktijk van collega’s om van daaruit ideeën te genereren, of via werkvormen met hen tot ideeën te komen.

Hij/zij doet dit niet alleen. Hij/zij is een kei in het organiseren van inhoudelijke inputs en brainstorms met collega’s, en betrekt hen bij alle fases van idee generatie, ontwikkeling, testing, lancering en ingebruikname. Zelf neemt hij/zij ook zelf deel in deze stappen. Daarnaast zal FS zich in dit proces van product- en platformontwikkeling laten bijstaan door experten ter zake, die input zullen leveren op het vlak van productconceptualisering, potentieelanalyse, business model integratie, go-to-market, lancering en dergelijke meer. Hiertoe is een aanbestedingsprocedure lopende.

Hij/zij legt verbindingen met deze (digitale) partners om ontwikkelingen uit te werken, te implementeren en continu te verbeteren. Hij/zij heeft feeling voor het configureren van softwareplatformen en beschikt over voldoende technische/technologische achtergrond om integratiemogelijken te zien en met externe ontwikkelpartners aan tafel te zitten.  Hij/zij begeleidt dan ook het proces van idee generatie over business plan tot projectopvolging, invoering, opleiding en nazorg/continuë verbetering. De evidente projectmatige taken zoals planning, onderhandeling, budgetbeheer, organisatie van samenwerking met partners, enz.. maken hier dus uiteraard deel van uit.

Onze toekomstige Digital Hunter ondersteunt collega’s, klanten en partners om op de meest optimale manier de bestaande platformen en producten in te zetten, op welke interactieve en laagdrempelige manier dan ook. Daar horen ook de configuratie-aanpassingen in de bestaande platformen bij, vanuit een goede proactieve opvolging van het gebruik van de beschikbare systemen. Dit betekent dus dat de focus van onze Digital Hunter zowel op morgen als vandaag ligt, zowel op vernieuwen als op verbeteren.

Wat wij waarde(n)vol vinden in onze samenwerking – en hopelijk jij ook

 • We zijn waanzinnig expert – als expertisecentrum moeten we voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten en gaan we uit van een wetenschappelijke onderbouwing van onze aanpak.
 • We zijn waanzinnig delend – we zijn er op uit om nieuwe kennis te verwerven om die vervolgens te delen, en liefst met zoveel mogelijk mensen en organisaties.
 • We zijn waanzinnig creërend – we zijn er op uit om nieuwe inzichten en instrumenten te creëren, niet alleen vanuit onszelf, maar ook vanuit een co-creatie met partners en projecten die onze maatschappelijke opdracht delen
 • We zijn waanzinnig eigenzinnig – we zijn positief kritisch ingesteld, en ja, soms is er al eens hoekje af. En dat mag.

Welke basisvaardigheden wij van onszelf maar ook van jou verwachten als collega

 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Je kan zelfstandig werken en bent een teamspeler
 • Je werkt resultaatsgericht
 • Je bent initiatiefnemer en probleemoplosser
 • Kennis Nederlands en Engels is een must. Frans een plus.

Voor deze rol moet je uitgerust zijn met volgende specifieke ervaring

 • Je beschikt bij voorkeur over een diploma hoger onderwijs (bachelor/master)in communicatie, marketing, IT of productontwikkeling of je kan voldoende ervaring voorleggen.
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring met projectmanagement
 • Je vindt je weg blindelings op diverse online platformen en hebt affiniteit met systemen
 • Je hebt een goede know-how van de verschillende online business modellen
 • Geen must, maar wel een extra grote surplus: ervaring met het ontwikkelen en uitbouwen van een online businessmodel

Tijdsbesteding

Voltijds, onbepaalde duur

Interesse?

Stuur ons je C.V. en motivatiebrief voor 26 mei 2017 naar volgend adres:

Flanders Synergy - Innovatieplatform Innovatieve Arbeidsorganisatie v.z.w.

Grauwmeer 1 bus 9, 3001 Leuven (Heverlee)

info@flanderssynergy.be