Flanders Synergy let's work together
De Persgroep Publishing

De Persgroep Publishing

De storm die door het medialandschap raast vereist stevige fundamenten. Meebewegen, bijsturen en vernieuwen zijn noodzakelijk om overeind te blijven.

Het is dus duidelijk dat het belang van innovatie, flexibel en duurzaam werken, wendbaarheid en slagkracht van de onderneming ook kernwoorden zijn voor de Persgroep Publishing.

Als ambassadeur van Flanders Synergy willen we dat ook een stuk uitstralen naar de buitenwereld en kunnen we  wetenschappelijke inzichten en pragmatisme verenigen.

 

Tot een aantal jaren geleden was het helder. De Persgroep maakte kranten en magazines, gedrukte media die fysiek verspreid werden onder klanten. Nu zitten we in een transformatie tot een succesvolle, multimediale onderneming in een digitale wereld.

Het eindproduct kan net zo goed een website zijn of een app.

Bij de Persgroep Publishing staat de passie voor de lezer en surfer centraal in alles wat we doen.

We hebben ons ook nu hoofdzakelijk door die passie laten leiden om onze media aan te passen aan het veranderende mediagedrag van onze klanten.

Dankzij intensieve opleidingsprogramma’s hebben we een cultuur ontwikkeld om nieuwe ideeën en inzichten met elkaar te delen, om beter te worden in wat we doen en om op de juiste manier te innoveren. Dat gaat niet alleen over journalistiek maar ook over marketing, advertentieverkoop en alle andere bedrijfsdisciplines.

De aantrekkingskracht naar medewerkers toe scherpen we daarbij ondermeer aan door het inzetten op het Nieuwe Werken en het ontwikkelen van Flex Income Plannen.