Flanders Synergy let's work together
VZW Optimum C

VZW Optimum C

Optimum C is hét onafhankelijke vormings- en expertisecentrum ouderenzorg in Vlaanderen, niet gebonden aan een zorginstelling of -groep. Het team bundelt jarenlange terreinervaring met innovatieve inzichten van een netwerk van gerenommeerde professionals en academici.

Optimum C ondersteunt publieke en private ouderenzorgvoorzieningen, zelfstandig of gegroepeerd, voor een betere organisatie van de zorg, tevreden bewoners en gemotiveerde betrokken medewerkers. Als coach van individuele professionals (vorming & coaching) of als compagnon van ambitieuze organisaties (advies & begeleiding). Optimum C is al jaren voortrekker in het implementeren van de principes van de innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) op de zorgvloer. Via deze nieuwe kijk op arbeidsprocessen en HRM verhoogt u zowel de kwaliteit als de betrokkenheid en arbeidsvreugde op de werkvloer. In een IAO werken medewerkers zelfstandiger binnen interdisciplinaire teams en zijn ze maximaal betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie.

"Je kan toch niet anders als ambassadeur worden van Flanders Synergy. De organisatie die zoveel andere inspireert en ondersteunt om meer mensen met meer goesting aan het werk te houden. Betrokken medewerkers met goesting maken klanten gelukkig. En gelukkige klanten laten elke organisatie groeien.", aldus afgevaardigd bestuurder Rudi Veekhoven.

Voor meer informatie over hun organisatie : www.vzwoptimumc.be of neem gerust contact op met Rudi Veekhoven, afgevaardigd bestuurder  0495/20.80.19 of rudi.veekhoven@vzwoptimumc.be