Flanders Synergy let's work together
Scandinavian Tobacco Group Lummen NV

Scandinavian Tobacco Group Lummen NV

Scandinavian Tobacco Group is de grootste producent van sigaren en pijptabak in de wereld. Het hoofdkantoor is gelegen in Kopenhagen, Denemarken. Onze entiteit te Lummen produceert jaarlijks om en bij de 1.3 miljard sigaren en cigarillo’s en verdeelt deze naar onze verkooporganisaties en distributeurs over heel de wereld. In Lummen stellen wij momenteel ongeveer 500 mensen te werk in productie en ondersteunende diensten.

Scandinavian Tobacco Group Lummen NV streeft ernaar om zijn medewerkers een aangename werkomgeving te bieden en tegelijk zijn klanten op een flexibele manier te ondersteunen. Daarvoor hebben wij nood aan betrokken medewerkers, goede cross-functionele samenwerking en sterke teams. Wij geloven dat op deze manier de performantie van onze organisatie zal verbeteren en streven zo naar duurzame tewerkstelling in Lummen. 

"STG Lummen NV heeft in Flanders Synergy een partner gevonden die op een pragmatische manier kan bijdragen aan de transformatie van ons bedrijf naar een performante, waardengestuurde en flexibele organisatie.", vertelt Dirk Berré, managing Director.