Flanders Synergy let's work together
PvO - organisatiebureau

PvO - organisatiebureau

PvO – Samen slagvaardig organiseren!

PvO realiseert slagvaardige processen en wendbare organisaties.  We vertrekken daarbij van de potentiële slagkracht in uw onderneming: uw medewerkers en hun interacties.  Deze interacties zijn vertaald in uw bedrijfsprocessen en organisatie.

Met een integrale aanpak versterken we deze processen en uw organisatie(structuur).  Zo slaagt u er in om in te spelen op uw uitdagende en snel veranderende omgeving.

Slimmer werken. We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw processen, we leren uw medewerkers om voortdurend alert te zijn en om productiever en efficiënter te werken.

Samen werken. Een flexibele, wendbare organisatie wordt gerealiseerd door het opzetten van een goed werkende op elkaar ingespeelde groep van medewerkers, kortom een actief team!

In een passend kader! Medewerkers gaan pas “slimmer” werken en “samen” werken als de organisatie(structuur) het ook toelaat.

 

Waaruit bestaat de interesse en ervaring op het terrein van innovatieve arbeidsorganisatie?

PvO, partner van het eerste uur, zet strategisch in op innovatief organiseren. Ons ambassador-lidmaatschap en het feit dat alle PvO adviseurs en PvO partners getraind zijn in IAO onderstrepen dit.

Op het terrein combineren we procesverbetering, teamwerking en organisatieontwikkeling in onze projecten. Op zoek naar praktijkvoorbeelden, uit de industrie, de sociale economie, de zorg, retail, groothandel, diensten, … contacteer ons!

Onze praktijkervaring werd inmiddels omgezet in inspirerende opleidingen, praktijklabo’s en workshops.

 

Contactpersonen

Joost Van Driessche 
joostvandriessche@pvo.be
0032 (0)475 35 25 72

Joel Van Rossem
joelvanrossen@pvo.be