Flanders Synergy let's work together
Prepared Mind

Prepared Mind

Duurzaam en succesvol ondernemen is niet vanzelfsprekend in een snel veranderende omgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen die organisaties kunnen overleven die vandaag beslissen om de werkplek van morgen te bedenken. Want één ding staat vast: onze manier van werken moet en zal radicaal veranderen de komende jaren.

Met het nieuwe TWIN-concept (Total Workplace Innovation) helpen wij organisaties om zich voor te bereiden op die toekomst, waarbij we een koppeling maken tussen elementen uit Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Organiseren. Onze expertise is per definitie multi-disciplinair: Organisatiestructuur, Mensen, Cultuur en Systemen (waaronder ICT en fysieke werkplekken). Op de Belgische markt is Prepared Mind daarmee een voorloper: voor het eerst is er een organisatie die volledig op Werkplekinnovatie focust en in staat is om end-to-end advies en begeleiding aan te bieden. Prepared Mind helpt privé-bedrijven zowel als overheids- en social-profitorganisaties om de werkplek opnieuw uit te vinden, met een radicale visie maar tegelijkertijd pragmatisch en evolutief.

Waaruit bestaat de interesse en ervaring op het terrein van innovatieve arbeidsorganisatie?

Onze consultants combineren de fundamenten van de moderne sociotechniek met managementervaring en een brede expertise als adviseur. Geert Van Hootegem, die Flanders Synergy mee oprichtte, is ook co-founder van Prepared Mind. Maar bovenal is Flanders Synergy als kennisinstituut voor ons een intellectuele thuishaven en een motor voor de verdere bewustmaking van Sociale Innovatie in Vlaanderen. En het spreekt vanzelf dat wij daartoe graag ons steentje bijdragen in de bredere community.

Contactpersonen

Benny Corvers
benny@preparedmind.be

Ivan Cols
ivan@preparedmind.be