Flanders Synergy let's work together
Stanwick Management Consultants nv

Stanwick Management Consultants nv

Stanwick is een internationaal management adviesbureau dat haar klanten pragmatisch, implementatiegericht adviseert en begeleidt, gebaseerd op hoog gekwalificeerde medewerkers en diepte-expertise in operationeel management. 
Stanwick bouwt op 45 jaar ervaring in het advies- en trainingsvak.
 

Waaruit bestaat de interesse en ervaring op het terrein van innovatieve arbeidsorganisatie?

Organisatie-ontwikkeling is een domein waarin wij jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Een van de speerpunten is het ontwikkelen van autonome en zelfsturende teams.

  • Wij helpen bedrijven een helder inzicht te verwerven in de dwingende redenen om een teamgerichte organisatie te bouwen en een aangepaste strategie uit te tekenen.
  • We lichten de organisatie door aan de hand van de TAO-methodologie. Deze methodologie is een unieke, geïntegreerde en reeds ruim beproefde aanpak ontwikkeld door Stanwick om teamgerichte organisaties in te schatten en hun verdere groei naar zelfsturing te implementeren (T: teamwerk, A = autonomie, O = organisatie).
  • Op basis van de TAO-resultaten tekenen wij met het management een heldere visie en een concreet veranderingstraject uit. 
  • We helpen in de ontwikkeling van de teams naar gezonde, zelfstandige eenheden met scherpe doelstellingen, heldere regels en pragmatische werkprocedures.
  • Om de eerstelijnsleidinggevenden goed te kunnen voorbereiden op hun veranderende rol wordt een ontwikkelingstraject uitgewerkt - nu de teams zelf een aantal supervisietaken overnemen, zal de teamleider zich voornamelijk richten op de grenzen en de wisselwerking tussen het team en andere eenheden in de organisatie en op het creëren van opleidingsmogelijkheden voor de teamleden.


Er lopen verschillende projecten rond Innovatieve Arbeidsorganisatie, ook i.s.m. ESF en Flanders Synergy.
 

Contactgegevens

Nick Vanhalst
Tel.:+32 (0)9 210 59 50
Fax: +32 (0)9 210 59 51
Mobile: +32 (0) 477 285 134
nick.vanhalst@stanwick.be