Flanders Synergy let's work together
Visiiteam

Visiiteam

'There is way to simplify, let's find it.'
 

Voor het realiseren van uw verbeterprojecten werkt Viisiteam met medewerkers die in de praktijk hun sporen hebben verdiend. Stuk voor stuk weten de Viisiteam medewerkers hoe om te gaan met specifieke noden van de verschillende niveaus in uw organisatie. Tevens zijn zij in staat om de sociale partners in uw bedrijf te betrekken bij de verbeteringen. De medewerkers van Viisiteam verstaan de problematiek vanuit hun eigen ervaring aangezien ze ieder zelf minimaal 20 jaar praktijkervaring hebben als (top) managers in diverse bedrijven en in een internationale context.

Doel: Wij transformeren organisaties zodat ze zich ten allen tijde staande kunnen houden in hun competitieve omgeving, vandaag en in de toekomst.

Missie: Wij maken organisaties efficiënter met respect voor de kwaliteit van de arbeid.

Hoe: Wij maken ieder bestaand en nieuw te creëren proces zo eenvoudig en pragmatisch mogelijk. Wij gebruiken steeds het intern aanwezig potentieel.

Technieken: Wij zijn gedreven door de Lean filosofie en Innovatieve Arbeidsorganisatie met de bijhorende technieken.

 

Waaruit bestaat de interesse en ervaring op het terrein van innovatieve arbeidsorganisatie?

Gebaseerd op de Lean filosofie werkte Viisiteam reeds jaren aan het optimaliseren van waardeketens en aan rendementsverbetering in bedrijfsprocessen. In die periode werd constant gezocht naar een methodologie die ervoor zorgt dat gerealiseerde resultaten geborgd worden en dat de drijfveer voor verdere verbetering werd geïnjecteerd in het DNA van de organisatie. Innovatieve Arbeidsorganisatie geeft dit antwoord, met wetenschappelijk ondersteunde modellen die ook effectief toepasbaar zijn in de praktijk.

Door de ontwikkeling van eigen concepten en tools, slaagt Viisiteam er vandaag in om Lean en IAO in een perfecte combinatie en balans toe te passen met meetbaar resultaat.

Zijn er projecten rond sociale innovatie lopende (eventueel in samenwerking met FS)?

Viisiteam werkt dagelijks bij klanten in sectoren zoals industrie, sociale economie en overheid rondom de thema’s Lean en IAO en ondersteunt deze organisaties in de transformatie naar zelfsturing, steeds afgemeten naar rendement en kwaliteit van de arbeid.

Om de kennis binnen Viisiteam op punt te houden en verder te ontwikkelen, werken we samen met Flanders Synergy en hebben wij de vzw ConnAct. Met ConnAct maken we nieuwe tools en technieken toepasbaar.

 

Contactgegevens

Raf Sempels
Raf@viisiteam.com
+32 473 76 12 57

Herman Deroost
Herman@viisiteam.com
+32 496 52 61 01

Customer Service
Wouter@viisiteam.com
+32 470 20 61 25