Flanders Synergy let's work together
Dag van de Industrie 2018

Dag van de Industrie 2018

Na vijf jaar sensibiliseren, innoveren, tools ontwikkelen en begeleiden, komt er een einde aan ons industrieproject VITIO ('een Vlaamse Industriële Toekomst door Innovatief Organiseren’). Dit konden we uiteraard niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Op 7 maart 2018 vierden we dit met alweer een topeditie van de Dag van de Industrie. Meer dan 100 deelnemers waren aanwezig in een inspirerend kader. De locatie, 3Square – Club Justine Henin, was meer dan symbolisch. ‘Slimme doorzetters worden winnaars’. 

Tijdens de Dag van de Industrie stelden we de laatste inzichten en resultaten van ons industrieproject voor: to the point, herkenbaar en wetenschappelijk onderbouwd (i.s.m. KU Leuven). Tal van experten waren aanwezig om handvaten aan te reiken over diverse thema’s.

Heel wat industriële organisaties sloegen de weg in naar een innovatieve arbeidsorganisatie. Enkele ervan werden op het podium gezet en beloond met een certificaat. Bovendien kon je hen zelf de nodige tekst en uitleg vragen bij hun stand in de innovatiegalerij.

Dag van de Industrie in Beeld

Kon je er zelf niet bij zijn? Of wil je de dag herbeleven? Snuif de sfeer op via bovenstaand filmpje of neem een kijkje in de fotogalerij.

Presentaties en posters

Deelnemers die graag nog enkele details van de workshops willen nalezen, kunnen de presentaties en posters downloaden:

 

© Foto's: Fotograaf Peter Verhaegen

© Video: Devafilm