Flanders Synergy let's work together
Goestingarchitecten: boek en inspiratiesessies
Goestingarchitecten: boek en inspiratiesessies

Goestingarchitecten: boek en inspiratiesessies

HOE ZORG JE DAT MENSEN MET GOESTING AAN DE SLAG GAAN?

Organisaties kraken steeds meer in hun voegen. Ze hebben het moeilijk om in te spelen op de onvoorspelbare wereld van vandaag, om de nodige wendbaarheid aan de dag te leggen. Een hoge werkdruk en het gevoel zinloos werk te leveren, zet ook de medewerkers onder toenemende druk.

In ‘Goestingarchitecten’ gaat Mieke Van Gramberen (algemeen directeur Flanders Synergy) op zoek naar organisaties die het over een andere boeg gooien, die weggaan van de klassieke hiërarchie en evolueren naar eenvoudige, waardengedreven structuren met een vernieuwd leiderschap. Dit boek werd geschreven in het kader van de ETION-boekenreeks en uitgegeven door Lannoo Campus. Het boek reikt alles aan wat nodig is om een goestinggevende organisatie te worden. Want bedrijven waar medewerkers energie putten uit hun job, waar ze zinvol werk vinden én waar een sterke overkoepelende visie leeft, zijn de toekomst. 

Het boek kan je rechtstreeks aankopen via www.goestingarchitecten.be. In het kader van Goestingarchitecten organiseren we verschillende activiteiten. Wil jouw organisatie zelf aan de slag? Nodig Mieke dan uit voor een inspiratiesessie of start samen met andere organisaties een Lerend Netwerk op.