Flanders Synergy let's work together
Zorgvernieuwers

Aanbod

Door onze tools laten we uw organisatie kennis maken met een integrale manier van organiseren. Elke tool wordt specifiek op maat van uw organisatie afgestemd. Contacteer een van de projectleiders voor meer informatie. 

 • Goestingarchitecten: boek en inspiratiesessies

  Goestingarchitecten: boek en inspiratiesessies

  www.goestingarchitecten.be 

  info@flanderssynergy.be

  HOE ZORG JE DAT MENSEN MET GOESTING AAN DE SLAG GAAN?

  Organisaties kraken steeds meer in hun voegen. Ze hebben het moeilijk om in te spelen op de onvoorspelbare wereld van vandaag, om de nodige wendbaarheid aan de dag te leggen. Een hoge werkdruk en het gevoel zinloos werk te leveren, zet ook de medewerkers onder toenemende...

 • Boek Zorgvernieuwers

  Boek Zorgvernieuwers

  Mieke Van Gramberen

  In Zorgvernieuwers delen zorgprofessionals hun ervaringen. Door middel van 9 cases krijgt de lezer inzicht in verschillende innovatieve praktijken in de zorgsector. Centraal staan stroomsgewijs organiseren, zelfsturende teams en werkbare jobs. Met de ervaring van andere zorginstellingen als inspiratiebron kan de lezer met kennis van zaken de...

 • Tzatziki

  Tzatziki

  Mieke Van Gramberen

  Proef en beleef de kwaliteit van je job

  Wil je weten wat zinloze arbeid met een mens doet?  Wat het verschil is tussen actieve en passieve jobs? Waarom het zo belangrijk is om aandacht te schenken aan een goede arbeidsorganisatie? Neem dan deel aan het Tzatziki-spel. 

  Flanders Synergy ontwikkelde in samenwerking met VOV lerend netwerk...

 • Lerend Netwerk in de zorg

  Lerend Netwerk in de zorg

  Mieke Van Gramberen

  Bij steeds meer organisaties in de zorgsector groeit het besef dat de manier waarop we vandaag zorg organiseren niet duurzaam is, zeker niet wanneer we zien dat de vergrijzing alleen maar toeneemt. Daar kunnen we verandering in brengen door anders, innovatief te organiseren. 

  Flanders Synergy wil hierbij helpen. We laten zien wat de...